Вночі, 11 квітня, ворог масовано атакував південь України хвилями ударних дронів. Під прицілом агресора знов була енергетична інфраструктура. В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури.

Про це повідомили Сили оборони Півдня.

Зазначається, що бойова робота тривала понад 5 годин.

21 дрон було знищено в ході бойової роботи сил протиповітряної оборони:
7 - на Одещині, 8 на Миколаївщині, по 3 – у Херсонській та Дніпропетровській областях.

"На Одещині уламки збитих дронів спричинили займання на території енергетичного об'єкту. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не ушкоджені", - йдеться у повідомленні.

У Миколаївській області уламки збитих дронів впали на відкритій території. Інформації про руйнування й постраждалих немає.

Також на світанку ворог масовано атакував різними типами ракет.

"По Запорізькій області спрямував керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.
2 ракети силами протиповітряної оборони було знищено, але, на жаль, є і влучання. В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури", - зазначили Сили оборони.
Ступінь пошкодження уточнюється, інформації про постраждалих не було.

Нагадаємо, вночі 11 квітня ворожі крилаті ракети різного класу та БпЛА атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському. Почалися пожежі. Їх оперативно загасили. Жертв та постраждалих нема.

ІА "Вголос": НОВИНИ