Про це портал Breaking Flight News, який відстежує рух цивільної авіації, повідомив у своєму Twitter

Зазначено, що повітряне судно Airbus A321, яке здійснювало рейс із Цюріха до Москви, вилетіло з швейцарського аеропорту о 15:40. За словами очевидця, у момент зльоту було чути тріск, із лівого двигуна почав іти дим. Літак кружляв у небі біля Боденського озера протягом двох годин, після чого розвернувся і став слідувати до аеропорту вильоту.
Повідомляється, що посадка пасажирського літака пройшла успішно. Представник російської авіакомпанії у розмові з виданням не уточнив, скільки людей перебувало на лайнері, проте уточнив, що всі пасажири зможуть вилетіти в Москву вечірнім рейсом 26 лютого.

Представник російського перевізника не вказав, у зв’язку з чим лайнер запросив екстрену посадку, але зазначив, що це сталося "з технічних причин".

Це другий за день лайнер "Аерофлоту", який через технічні збої повертається в аеропорт вильоту. В ніч на 26 лютого літак цієї авіакомпанії з 82 пасажирами на борту, який прямував із казахстанського Актау в Москву, повернувся в аеропорт вильоту через відмову вентиляційної системи.

ІА "Вголос": НОВИНИ