Про це повідомляє ТСН.
Російський спецпризначенець Євген Єрофеєв, який був затриманий на Донбасі і якого обміняли на бранку РФ Надію Савченко, живий і здоровий. Про це заявив журналіст російської «Нової газети»  Павло Канигін.
«За нашою інформацією, з Євгеном Єрофєєвим, як і з Олександром Александровим все гаразд, вони живі, здорові, просто, так скажемо, дещо обмежені в спілкуванні з зовнішнім світом», - повідомив він.
На думку Канигіна, інформація щодо вбивства Єрофєєва є «військовою пропагандою, яка ведеться серед так званих гібридних військ, щоб солдати і офіцери розуміли, що треба тримати язик за зубами і особливо не розповсюджуватися, коли ти потрапляєш в полон до українських силовиків».
 
«Це така легенда, що тонізує. Такий міф, який ходить, блукає на Донбасі не тільки на боці так званих сепаратистів, а й ще по той бік - на території, підконтрольній Україні, також ця чутка підігрівається, і дуже багато місцевих ЗМІ про це пишуть, але жодних доказів немає», - уточнив журналіст.  


Нагадаємо, як писав «Вголос», полонений Агеєв заяивив, що  капітана ГРУ ГШ РФ Євгенія Єрофеєва, який в 2015 році був узятий українськими військовими в полон на Донбасі, проте потім звільнений за обміном на нардепа Надію Савченко, в Росії вбили, тому що «наговорив зайвого».
 

ІА "Вголос": НОВИНИ