Так, Крилов вважає, що всі українці за своєю природою є гомосексуальними. А ще, на його думку, у сучасній Україні таке поняття не виходить на перший план, бо його придушила Росія.

«Божевільна українофілія пояснюється просто: українець сам по собі, за своєю природою є суттєво гомосексуальним. Я маю на увазі не стільки навіть реальних українців, скільки українця як культурний міф, як образ. У культурі українця представлено або як пухлогубого жіночного юнака у вишиванці, або як охоронця-садиста у концтаборі. Зрозуміло, що обидва ці образи – гомосексуальні», – каже пропагандист.

Також Крилов наголосив, що саме тому російські ліберали сприймають самостійну Україну як країну ідеального, райського гомосексуалізму. На його переконання, відсутність в Україні тріумфуючого гомосексу пояснюється «російським придушенням».

Відповідний уривок з скандального тексту Крилова виклав у Facebook російський публіцист і блогер Олександр Тверський, прокоментувавши його думку так:

«Костянтин Крилов. Російський філософ, публіцист і журналіст, письменник, громадський і політичний діяч. Прихильник побудови національно-демократичної держави в Росії. Ніколи ще не зустрічав настільки яскраво вираженою латентної гомосексуальності. Це уривок з його тексту. Решта там - просто гейське порно, яке ций рускомірський придурок смакує у кожному рядку».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ