Українського актора Олександра Грекова, який виступав у Театрі Abbey (Національний театр Ірландії) в Дубліні, госпіталізували після жорстокого нападу. Зловмисники розбили йому голову та порізали обличчя скляною пляшкою.

Про це повідомляє The Irish Mirror.

 

23-річний актор Національного театру ім. Лесі Українки Олександр Греков під час гастролей в Дубліні з українською версією відомої ірландської п’єси «Переклади» став жертвою злочинного нападу. 

Олександр вийшов з Abbey Theatre після останньої вистави. Зупинився покурити біля центрального входу. Повз нього проходила група людей. Вони намагалися спочатку витягти сигарету з рота нашого актора та забрати пачку.

Олександр спробував вгомонити хлопців та дівчат, а ті почали бити його пляшкою. Вони розбили йому пляшку об голову… Ще якась дівчина його кусала.

Нападників було п’ятеро: двоє чоловіків і три жінки.

Після побиття Грекова терміново доправили в лікарню.

"Ми всі здивовані, тому що думали, що Дублін гарний, але іноді лайно трапляється, це життя. Ми щасливі, що він живий (...) Я побачила кров і діру в його голові, що мене просто шокувало! Я хвилювалася за нього. Це був поганий спосіб завершення гастролей в Ірландії, - додала помічниця директора з міжнародної діяльності Національного театру ім. Лесі Українки Анастасія Павленко.

Наразі загальний стан потерпілого стабільний. Він тримається на знеболювальних

«У нього величезні рани на обличчі», - додала Анастасія.

Вона повідомила, що нападникам було близько 20 років. Також відомо, що їх поки не затримали. За повідомленням поліції, розслідування триває.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ