5 років головному дискусійному майданчику України - проєкту «Говорить Великий Львів».

За цей період аудиторія ток-шоу суттєво збільшилась, лише на платіормі ЮТУБ кількість підписників впевнено наближається до позначки 1 млн. Це глядачі з понад 50-ти країн. Помітною відмінністю проєкту завжди була і залишається проукраїнська націоналістична риторика. 

Проект набув популярності через формат дискусій у студії на суспільно-політичні теми, які відбуваються лише наживо. Гості студії - політики з різних політичних сил, відомі науковці, експерти, представники громадських організацій. У студії також була аудиторія - глядачі, які могли реагувати і висловлювати думку (наразі аудиторії у студії немає через війну). Також помітною відмінністю проекту завжди була проукраїнська націоналістична риторика. Незмінні ведучі проекту -  Наталія Струк та Віталій Крутяков.

Що це як не рейдерство, коли інших двох співвласників компанії, які до того ж володіють більшою часткою, фізично усувають від управління нею? Питання, загалом, риторичне. Не менше здивування викликає те, якими методами це відбувається: залякування працівників, погрози колегам та співпраця з людьми з кримінальним минулим.

ІА "Вголос": НОВИНИ