Представник чинного Президента  у селищі Олика на Волині роздавав людям гроші прямісінько у приміщені селищної ради. Поліція вилучила 720 тисяч гривень, якими мали розрахуватись з «волонтерами», агітаторами та учасниками сітки з підкупу на користь Порошенка.

Як розповів депутат Волиньради Олександр Омельчук, про заплановану виплату коштів йому вдалось дізнатись завдяки ініціативі по виявленню сітки з підкупу, яку він започаткував у Facebook, повідомляють «Волинські Новини».

«Відбувалось все так: в будинку культури зібралась черга з людей, по черзі заходили і виходили з грошима», - пояснив він та додав, що на місце викликали поліцію.

Як зазначає ТРК «Аверс», людина, яка роздавала гроші, намагалася втекти і навіть вдарив чоловіка, який хотів його затримати.

Особу чоловіка, який роздавав гроші – встановили. Це колишній юрист Київської міської державної адміністрації Владислав Шустер. Тепер він працює на одному з державних підприємств. У чоловіка слідчі виявили при собі 720 тисяч гривнень.

Тривають слідчі дії не лише в Олиці, а і в Луцьку де Владислав Шустер орендував квартиру.

Депутат Ігор Лех припустив, що насправді сума була більшою, ніж 720 тисяч, адже частину коштів встигли роздати людям. Проте готівку вилучили правоохоронці.

Натомість самі ж «волонтери», які прийшли за грошима, чесно зізнались, що прийшли отримати плату за свою буцімто «безкоштовну» допомогу.

«Волонтери-агітатори отримують зарплату тут. Ми працювали у виборчий період, отримуємо сьогодні зарплату», – каже жінка.

Раніше стало відомо, як у Порошенка скуповують голоси.

ІА "Вголос": НОВИНИ