Про це свідчить її електронна декларація. 

Світлана Муратова у Київськогому районному судді м. Харкова займає посаду заступника голови суду.

Членам сім'ї судді Муратової, яких вона вказала у своїй декларації,  належать 12 земельних ділянок у місті Харкові та три земельній ділянки у Харківські та Полтавській областях.

У власності родини Муратової є також нерухомість у Харкові,  зокрема:  квартира, площею 75 квадратних метри, житловий будинок, площею 224,80 метри квадратних та чотири нежитлових приміщень, загальною площею близько 400 квадратних метри. Також у них є житловий будинок у м. Кобеляки Полтавської області.

Їздить суддя Світала Муратова на автомобілі» Chrysler PT Cruiser». Окрім того, у власності членів її сім'ї є й елітні автівки, як-от BMW Х6 та LEXUS LX 570.

Чоловіком Світлани Муратової є Станіслав Муратов. Він працює прокурором відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Харківської області.  На його банківських рахунках є 17 тисяч доларів та більше сто тисяч гривень.  При цьому його доходи від заробітньої плати у 2016 році становили близько 128 тисяч грн.  Тоді як його дружина, суддя Світлана Муратова заробила понад 195 тисяч грн. 

А мати-пенсіонерка судді, яка нібито ще є і приватним підприємцем, зберігає на банківських рахунках сотні тисяч гривень та 39 тисяч доларів.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева. Тепер їй загрожує 10 років ув'язнення.

Попри те, раніше радник міністра МВС повідомив, що Київський райсуд Харкова може відпустити Зайцеву під заставу або призначити домашній арешт. Також учора з'ясувалося, що водійка Lexus під час аварії брала участь у перегонах.

Нині у харківському суді Зайцевій обирають запобіжний захід. Як з'ясувалося, на момент скоєння аварії вона перебувала під наркотиками.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ