Про це повідомив Перший заступник Голови Держрибагентства Павло Гвозденко, інформує «Урядовий портал». З майже 2000 анкет всім вимогам до майбутніх патрульних (вік, вища освіта, відсутність судимостей) відповідає 611 осіб.

До процесу відбору до рибного патруля долучилася ГО Agro.Reforms.UA («Реформи.УА»). ГО ініціювала проведення  психологічного тестування кандидатів у рибний патруль, перевірки рівня фізичної підготовки, а також вміння плавати, отримавши на це згоду кандидатів. Голова ГО Agro.Reforms.UA Олексій Зубрицький зазначив: «Рибний патруль має відповідати системі цінностей демократичного суспільства. Ми вважаємо за необхідне перевірити чи відповідають претенденти до патруля таким критеріям як чесність, відповідальність та готовність працювати на благо та на розвиток суспільства, чи  схильні вони до корупції. Також робота патрульного вимагає середнього або високого рівня фізичної підготовки та вміння плавати. Ми вдячніДержрибагентству за те, що вони підтримали нашу ініціативу і не заперечували проти проведення такого тестування претендентів».

Вже у перший день, психологічне тестування пройшло 115 кандидатів. Протягом 3-х днів тести пройшло 405 осіб. Павло Гвозденко додав: «Наступні етапи конкурсного відбору – письмові іспити на знання законодавства та співбесіду. Також закликаємо претендентів пройти  перевірку рівня фізичної підготовки та плавання».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ