Олександр Онищенко заявив, що не говорив з директором НАБУ Артемом Ситником про «плівки» і пригрозив йому компроматом. Про це скандальний депутат написав у Facebook.

«Ситник повідомляє журналістам, що поговорив зі мною про плівки, провів опитування, і нічого такого нового я йому там не розповів. Пан Ситник, ви кому дзвонили?» – написав він.

Також Онищенко повідомив, що готує матеріал про сфальсифіковані справи директора НАБУ і опублікує його на наступному тижні.

«Готую один матеріал по Ситнику, і як він веде кримінальні справи. Як фабрикує і вмовляє фальсифікувати. Опублікую на наступному тижні. Доводиться одному розповідати про все це злочинне кодло», – дописав Онищенко.

Сьогодні очільник НАБУ заявив, що не бачить жодних конкретних фактів порушення закону у скандальних аудиозаписах нардепа Олександра Онищенка. За його словами, зараз детективи НАБУ переписуються з Онищенком і намагаються отримати цю інформацію, проте наразі безрезультатно.

Нагадаємо, що в ефірі телеканалу NewsOne, що належить прокремлівському народному депутату Євгену Мураєву, оприлюднили запис, на якому нардеп Олександр Онищенко і нібито Петро Порошенко розмовляють про екс-міністра екології та природних ресурсів Миколу Злочевського.

Злочевський втік з України після Революції Гідності. Його звинуватили в незаконному збагаченні, зловживанні службовим становищем та заволодінні бюджетними коштами.

Як писав «Вголос», Адміністрація Президента відмовилась коментувати аудіозаписи щодо екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського. Більше того, розмови Онищенка з нібито Петром Порошенком там назвали фейком.

У НАБУ також заявили, що готові вивчити оригінали оригіналів записів.

Олександр Онищенко, який переховується за кордоном, у свою чергу, заявив про готовність надати НАБУ для експертизи оригінал запису розмови нібито з президентом Петром Порошенком.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ