Про це повідомляє «Цензор.НЕТ».

Саакян був озброєний, у відповідь вогнем він поранив чотирьох нападників.

Давид Пабілер, Станіслав Ельчіщев, Олександр Лакіза, Давид Калашников – вони прибули з нелегальною зброєю на зустріч разом з громадянином Ізраїлю Шалом Нахшона.

У лікарні імені Мечникова у важкому стані перебував Калашников Давид Леонідович, 36 років, поранений в перестрілці Едмонд Саакяном. Діагноз: проникаюче поранення черевної порожнини, вогнепальну сліпе поранення правої сідниці, наскрізне поранення правого колінного суглоба. Йому і Давиду Пабілеру не було пред'явлено підозру через важкий стан.

За даними джерела «Цензор.НЕТ», у лікарні сьогодні, під виглядом переїзду в іншу клініку, Калашников, який перебував без свідомості, був вивезений за кордон. Також за кордон виїхав і організатор зустрічі з братами Саакян, їх бізнес-партнер Шалом Нахшона.

Як писав «Вголос», у результаті стрілянини у Дніпрі ввечері 24 липня загинули двоє учасників антитерористичної операції на Донбасі і був важко поранений відомий у місті адвокат, захисник постраждалих у зіткненнях ветеранів АТО 9 травня Едмонд Саакян.

Згодом в інтернеті з'явилось відео стрілянини. За фактом стрілянини правоохоронці вже розпочали розслідування.

Внаслідок стрілянини у Дніпрі загинули колишній військовий 20-го ОМПБ 93-ї мотопіхотної бригади Олексій Вагнер та колишній боєць 11-го мотопіхотного батальйону Максим Іващук («Щука»).

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ