Про це заявили в прес-службі компанії, передає InfoResist.

 «Спасибі за ваше повідомлення, але нам більше нема чого додати до нашого прес-релізу від 10 липня», - відповіли в лоу-костер.
Так авіакомпанія прокоментувала питання про те, чи отримувала вона запрошення до  відновлення переговорів і чи планує вона до них повертатися.

Нагадаємо як писав Вголос міністр інфраструктури України Володимир Омелян надіслав до уряду подання на звільнення генерального директора міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ) Павла Рябікіна.

Як повідомлялося, лоукост-авіаперевізник Ryanair 10 липня оголосив про скасування запланованого входу в Україні після того, аеропорт «Бориспіль» порушив угоду, підписану в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім генеральним директором Павлом Рябікіним.

За словами головного комерційного директор (CCO) Ryanair Девіда О'Брайена (David O'Brien), «Бориспіль» вибрав захист авіакомпаній з високими тарифами, зокрема «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), позбавляє українських споживачів і гостей країни доступу до низьких тарифів у Європі та широкої мережі маршрутів. При цьому він висловив жаль, що аеропорт Львова став жертвою рішення «Борисполя». Авіакомпанія запропонувала клієнтам, які вже купили квитки на оголошені рейси з/в Україну, зв'язатися з нею поштою для повернення грошей.

Тим часом, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що під час переговорів з найбільшою європейською лоукост-авіакомпанією Ryanair (Ірландія) необхідно запропонувати їй не відмовлятися від планів роботи у Львові.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ