Про це заявив у Львові комерційний директор Ryanair Девід О'Брайен, передає кореспондент «Вголосу».

Нагадаємо, що в останні дні жовтня 2017 року авіакомпанія  планує запустити 7 нових рейсів зі Львова до Європи: Берлін (2 рейси на тиждень), Будапешт (2 на тиждень), Ейндховен (2 на тиждень), Краків (3 на тиждень), Лондон (2 рейси), Мюнхен Меммінген (2 на тиждень) і Вроцлав (3 на тиждень).  Загалом Львів отримає 16 рейсів щотижня.

За словами О'Брайена, українська сторона дуже просила його пришвидшити відкриття сполучення з Україною. «Ми ще будемо думати і вирішувати – можливо, вдасться запустити перший рейс не у кінці жовтня, а десь на початку вересня. Це може бути маршрут на Лондон», - припустив він.

Також комерційний директор Ryanair зазначив, що згідно з їхніми розрахунками, один мільйон пасажирів обслуговують 500 працівників аеропорту. Таким чином, у Львові компанія дасть роботу приблизно 190 людям. Ще стільки ж стануть до праці й у Києві (аеропорт Бориспіль).

Після того, як закінчаться квитки по спеціальних тарифах (на два дні ціни на українському напрямку стартують з 19,99 євро), їхня вартість зростатиме. Як запевнив Девід О'Брайен, їх середньостатистична ціна в Європі становить 40 євро за квиток.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ