Якщо діяльність авіаперевізника Ryanair в Україні буде успішна, то наступним кроком стане відкриття представницького офісу в Україні. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на джерела, наближені до переговорного процесу.

Як розповів співрозмовник агентства, Ryanair запустить рейси з Києва та Львова до Європи вже в жовтні.

Він додав, що у новій угоді «перевізник отримав рівні умови для початку роботи в аеропорту «Бориспіль» (через зрив перемовин з яким авіакомпанія торік відмовилася від планів на Україну) і Ryanair працюватиме відповідно до нової публічної оферти.

«Якщо все «злетить», компанія успішно працюватиме, то наступним кроком буде відкриття представницького офісу в Україні», – наголосив співрозмовник агентства.

За його словами, в аеропорту «Бориспіль» очікують на приріст пасажиропотоку не менш як на 100 тисяч осіб. Загалом в аеропорту, який демонструє один з найвищих темпів росту в Європі, прогнозують річний приріст пасажиропотоку близько 20%.

Раніше «Вголос» писав, що в Apple store стали доступні маршрути авіаперевізника Ryanair, який буде працювати в Україні.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanairуспішно завершила переговори з Міжнародним аеропортом Бориспіль і Міністерством інфраструктури.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ