Львів’яни дедалі частіше скаржаться на невивезене сміття чи занедбані майданчики з ТПВ.

Про це обурені мешканці Львова пишуть на сторінці Гарячої лінії міста у соцмережі.

«Будь ласка, рятуйте, бо тонемо в смітті! — написала Наталя Василюк. — На вул. Єрошенка 6, в дворі розміщені смітники, буквально кілька метрів від дитячого майданчику. Сміттєвих баків дуже мало для такої великої кількості будинків, тому за добу вони переповнені й усе накруги в смітті. Бо вітер і безхатьки розносять і на майданчик, і по клумбах все в пакетах».

Ще одна львів’янка, Ольга Сивак, додала: «Просимо прибрати купи сміття в кінці вулиці Козланюка (там колись були сміттєві баки, зараз перенесені через ремонт на початок вулиці)».

Раніше мешканці Львова також обурювалися невивезеним сміттям.

Наталія Кріль: «Вул. Пстрака. Поблизу школа. Необхідно прибрати сміття та відсунути смітники на достатню відстань від проїжджої частини. Через будівельну компанію, що зводить багатоповерхівки поблизу, неможливо безпечно ходити тротуаром».

Роман Ковальський: «Пр. Червоної Калини, 51. Прохання перемістити та зробити місце для смітників далі від дороги, ближче до дерева. Машини, що їдуть, не можуть розвернутись, як наслідок — оббитті бордюри, які просто валяються. Звертаю вашу увагу на стан доріг (великі ями) та тверді побутові відходи зі сусідніх будинків біля трансформаторної станції високої напруги, які вже не раз горіли. Прохання вирішити це питання».

ІА "Вголос": НОВИНИ