Рибалка вирішив витягти ляльку з води. Але коли дістав її, пережив неймовірний шок, бо лялька запищала і заплакала. Як з’ясувалося, рибалка виловив з океану 18-місячну дитину.

Як пише The Sun, рибалка на ім’я Гас зазвичай рибалить не у цьому місці, а неподалік. Однак цього дня він вирішив знайти собі інше місце.

За якийсь час він побачив у воді нерухомий предмет, який спочатку прийняв за звичайну ляльку. Однак, це була 18-місячна дитина, яка не подавала ознак життя.

«Коли воно пропливало повз, я думав, що це просто лялька. Я потягнувся і схопив його за руку, але навіть тоді все ще думав, що це просто лялька», — каже рибалка.

Але коли хлопчик запхикав, Гас Хатт второпав, що це не лялька, а справжня жива дитина. Рибалка розповів про це керівництву табору відпочинку, а його дружина Сью побігла шукати батьків малюка.

"Його обличчя було немов із порцеляни, його обрамляло коротке мокре волосся. Але потім він запищав", — пригадує Гас Хатт.

Батьків малюка вдалося знайти. Його мама Джессіка Вайт була шокована, коли почула жахливу новину. Вона спершу навіть сприйняла інформацію про її дитину за злий жарт. Однак потім побігла до хлопчика, який мав холодну та фіолетову шкіру. Доки не приїхали лікарі, матір не давала заснути своєму синові. Лікарям вдалося врятувати життя хлопчику. За порятунок сина жінка подякувала Гасу.

ІА "Вголос": НОВИНИ