«Я йду в суд сьогодні чи завтра. Нарешті ми отримали документи від Адміністрації Президента з питань громадянства. І ми оскаржуватимемо позбавлення мене громадянства», – повідомив він у будівлі Державної міграційної служби України в середу в Києві, пише Інтерфакс-Україна.

У середу М. Саакашвілі прибув до Державної міграційної служби України з тим, щоб подати скаргу на відповідь, отриману від Львівського управління Держміграційної служби, куди раніше політик звертався з проханням надати йому статус особи, яка потребує додаткового захисту.

У відповіді, отриманій від львівської міграційної служби, зазначено, що з приводу цього питання Саакашвілі необхідно звернутися особисто до територіального органу ДМС за місцем перебування.

Водночас у команді Міхеїла Саакашвілі зазначили, що отриману відповідь політик має намір оскаржити в суді. Крім того, Саакашвілі у четвер, 26 жовтня, звернеться до Держміграційної служби для отримання статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

Як писав «Вголос», у Державній міграційній службі підтвердили, що екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі ігнорує питання врегулювання свого правового статусу в Україні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ