Однак це не означає, що «Рух нових сил» планує припиняти свої опозиційні акції, заявив в ефірі ZIKу член політради «Руху нових сил» Іван Лозовий.

«Опозиція – це дуже важлива частина демократії. Політика без опозиції – це авторитаризм і диктатура. Хоча ми знаємо, що Міхеїл Саакашвілі оголосив, що поки що діятиме повний мораторій на подальші марші чи мітинги, з огляду на те, що відбулось вчора», – зазначив Лозовий.

Як писав «Вголос», учора учасники акції «Марш за імпічмент», намагаючись потрапити у Жовтневий палац в Києві, вибили двері будівлі.

Під час зіткнень під Жовтневим палацом у центрі Києва постраждали 17 поліцейських та 15 бійців Національної гвардії України. За фактом цих подій відкрили три кримінальних провадження.

Зголом Саакашвілі відхрестився від сутичок під Жовтневим палацом. Він стверджує, що не закликав захоплювати приміщення. За його словами, зіткнення навмисне спровокували ті, хто надіслав до будівлі Жовтневого Нацгвардію. Однак потім у мережу потрапило відео, на якому Саакашвілі закликає йти до Жовтневого палацу.

 

«Вголос»

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ