Про це він заявив, виступаючи в неділю на мітингу біля будівлі Верховної Ради, - передають Українські новини.

«Це не Національна гвардія, це барижна гвардія, яка створена для того, щоб захищати головного баригу від власного народу. Нацгвардію потрібно закрити», - заявив Саакашвілі.

Також колишній очільник Одеської області обурився, що на потреби Нацгвардії виділяється в 2,5 рази більше коштів, ніж на українську армію і заявив, що «ці гроші потрібно віддати українським громадянам».

Саакашвілі також виступив за скасування Служби безпеки України та створення «ефективної служби зовнішньої розвідки».

Також він звинуватив Петра Порошенка в надмірному збагаченні на тлі того, що економіка країни росте дуже повільно.

«Його бізнеси йдуть вперед, у нього немає жодного бізнесу, у якого прибуток був б менше 100%. Нам кажуть, що якщо ми будемо добре себе вести, то зростання економіки буде 3%. Ми повинні вам дякувати за ці 3%, баригам жалюгідним і вшивим?», - заявив політик, звертаючись до нинішньої влади.

Екс-губернатор також назвав президента "дешевим мафіозі", і звинуватив Порошенка в тому, що з його подачі на Україні здійснюються репресії проти соратників Саакашвілі.

Нагадаємо, біля Верховної Ради продовжують акцію протесту 300 активістів. Учасники акції біля будівлі Верховної Ради не мають наміру прибирати намети з проїжджої частини вулиці Грушевського.

ІА "Вголос": НОВИНИ