Затримання лідера «Руху нових сил» Міхаїла Саакашвілі планувалося ще у понеділок, 4 грудня 2017 року. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна.

Зокрема, джерела в правоохоронних органах розповіли РБК-Україна, що операція зі затримання Саакашвілі мала відбутися ще у понеділок увечері. Однак з невідомих причин її було перенесено на ранок вівторка, 5 грудня.

За словами співрозмовника, матеріали проти Саакашвілі про його нібито співпрацю з Курченком вдалося зібрати завдяки вербування людини з оточення бізнесмена, яка виступила комунікатором між ним і оточенням Саакашвілі.

«Це не всі записи. Нібито є ще два контакти. Один – це олігарх із берегів Женевського озера. Другий з вищого керівництва МВС», – повідомило джерело.

Як писав «Вголос», екс-голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі оголошено у розшук за трьома статтями Кримінального кодексу України. Йому інкримінують: замах на злочин; злочин, вчинений групою осіб за попередньою змовою; сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, вчинені службовою особою або повторно.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ