Про це повідомляє Інтерфакс

«Ні я, ні «Рух нових сил» ніякого відношення до сьогоднішньої акції перед Радою не мають», - написав політик на своїй сторінці у Facebook.

У свою чергу партія «Рух нових сил» («РНС») заявила, що не брала участі в організації акції 27 лютого, і їхніх представників уже немає в наметовому містечку. «Представники «РНС» уже понад місяць не присутні в наметовому таборі. Наш протест вийшов за межі наметового табору біля парламенту. Шлях нашої боротьби - це масовий мирний протест», - ідеться в заяві партії на її сторінці в соцмережі Facebook.

У «РНС» наголосили, що підтримують мирні протести проєвропейської демократичної опозиції проти олігархічного режиму. «Вважаємо, що їх успіх залежить від чіткої координації дій із політичними партнерами та спроможності організаторів уникати провокацій з боку влади», - зазначили в партії.

Як повідомлялося, у вівторок уранці між учасниками акції біля Верховної Ради та правоохоронцями сталися сутички. Протестувальники кидали в бік правоохоронців вибухові пакети та інші предмети.

Нардеп А.Геращенко з трибуни парламенту заявив, що перед Верховною Радою «злочинна організація «Рух нових сил». М.Саакашвілі організувала провокацію».

Він також повідомив, що двоє правоохоронців постраждали, дев'ятьох учасників протесту затримали.

ІА "Вголос": НОВИНИ