Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

«Зі мною чи без мене, цій владі вже прийшов кінець, а я повернуся додому, в Україну, вже зовсім скоро, набагато, набагато раніше, ніж через три роки», – написав він.

Саакашвілі вважає, що в Україні занадто багато громадян, які незадоволені відсутністю змін і реформ.

«Вони думають, Саакашвілі – двигун народного протесту, і таким чином вони позбудуться народного обурення. Чергова дурна помилка. Люди роздратовані відсутністю реформ, відсутністю змін, тотальною брехливістю і злодійкуватістю влади. А Саакашвілі – всього лише один з мільйонів таких незадоволених», – заявив політик.

Нагадаємо, Міхеїлу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 13 лютого 2021 року.

Як писав «Вголос», 12 лютого 2017 року ЗМІ повідомили про арешт Міхеїла Саакашвілі. Політика викрали з одного зі столичних ресторанів. Натомість у СБУ, ГПУ та Нацполіції однозначно заявили, що не мають стосунку до затримання. Не мали ніяких відомостей про арешт і в ДМС. 

У Держприкордонслужбі згодом повідомили, що Саакашвілі повернули до Польщі. Не минулося без сутичок, адже невідомі з оточення політика накинулися на правоохоронців.  Згодом з'явилось відео, як правоохоронці у масках та зі зброєю увірвались у ресторан «Сулугуні» та затримали Міхеїла Саакашвілі.

Видворений політик також попросив допомоги у ЄС та пообіцяв повернутись.

Нещодавно стало відомо, що Нідерланди видали візу Саакашвілі через те, що дружина політика є підданою цієї країни.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ