Тепер замість життєрадісного юзери бачать похмуре обличчя політика.

Разом з тим, у коментарях під фото користувачі Facebook висловлюють свою підтримку Саакашвілі та наголошують, що Порошенко учора пішов шляхом втікача-Януковича:

«Президент Порошенко – антипод громадянину України Саакашвілі... У них різне бачення розвитку України, боротьби з корупцією тощо…Громадяни України зробили велику помилку, вибравши президентом України олігарха Петра Порошенка»

«Це неймовірної сили резонанс, який збере Українців проти цього ублюдка і знову його знищимо як і яника»

Нове зображення у профілі політика уже назбирало майже 4 тисячі вподобань.

 

Як уже писав «Вголос», сьогодні на Майдані Незалежності зібралося віче на підтримку Міхеїла Саакашвілі, на якому захист заявив, що оскаржуватиме рішення Президента України Петра Порошенка про припинення українського громадянства грузинського політика.

Вчора, 26 липня, стало відомо, що Президент України Петро Порошенко видав указ, яким позбавив громадянства України Міхеїла Саакашвілі.

В Адміністрації Президента України повідомили, що припинення громадянства України екс-президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі обумовлено поданою ним недостовірною інформацією при оформленні громадянства.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ