Як повідомляє кореспондент «Вголосу», це сталося одразу після виступу перед депутатами ветерана УПА, який неодноразово звертався до Садового із проханням виділити йому земельну ділянку. Однак міський голова так і не наважився піти назустріч захиснику України і не виділив йому землю.

«Ми багаторазово чули від Садового, що власне депутатський корпус розподіляє земельні ділянки. Нині послухали ветерана УПА, який має право на земельну ділянку і яку вже було проголосовано депутатами в першій ухвалі, проте Садовий наклав вето. У мене одне просте питання: сьогодні в порядку денному більше ніж 10 ухвал щодо вільних земельних ділянок, які виконавчі органи пропонують без зауважень продати фізичним особам. Оце гасло Садового, з яким він прийшов, «Візьми і зроби»… Що потрібно взяти і зробити, аби ці люди, які все життя віддали для майбутнього держави, ніколи не принижувалися?» – наголосив «свободівець».

Маркіян Лопачак також звернувся до головуючого з проханням узяти питання виділення земельної ділянки ветерану УПА на контроль і видати розпорядження до виконавчих органів, щоби наступного пленарного засідання вже мати чітку інформацію про це питання.

«Думаю, можна знайти площу для цих людей уже до наступного засідання, а по-друге, не бачу жодних проблем для внесення цього питання на порядок денний, аби депутати визначилися і проголосували», – підсумував Лопочак.

Нагадаємо, працівників мерії Львівської міської ради почали викликати на допит у прокуратуру через відмову надати ордери прокурорам на службові квартири.

ІА "Вголос": НОВИНИ