Про це Садовий заявив сьогодні, 4 грудня, під час зустрічі з представниками громадських організацій, передає кореспондент «Вголосу».

За словами мера Львова, він має бути в СБУ як свідок щодо карти з «республіками Л/ДНР» на Львівському безпековому форумі.

Прикметно, що роботою СБУ Садовий невдоволений. Він порекомендував представникам спецслужб ловити «жуліків».

«Генеральний прокурор воює з НАБУ. А наш безпековий форум хочуть очорнювати. Мене сьогодні на 15 год СБУ викликає на допит у якості свідка. Хоча СБУ не мене має ловити, а всяких там «жуліків», – заявив Садовий.

Нагадаємо, учасники російсько-української війни на Донбасі вимагають відставки львівського міського голови Андрія Садового та покарання осіб, причетних до організації Львівського безпекового форуму, де учора стався скандал. На карті окуповані території Донецької та Луганської областей були позначені як «республіки». Мапа була розміщена на екранах безпосередньо під час Форуму.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка висловив публічне обурення щодо позначення на карті України невизнаних народних республік і подав заяву до СБУ.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ