Мешканка Львова Юлія Старчак вважає, що мер Львова Андрій Садовий особисто зацікавлений у будівництві готелю на вул. Вороного, проти якого виступає громада.

Про це вона сказала у коментарі для ІА «Вголос».

«Я думаю, що Андрій Садовий грає тут неабияку роль. На всіх етапах він підтримував ініціативи забудовника, він дуже добре знає усі моменти і постійно лобіює інтереси готелю. Наприклад, на одній із сесій ЛМР, коли приймали ухвалу по розробленні ДПТ, Садовий чітко сказав, що це його особисте прохання, аби депутати проголосували «за». Мені здається, що це вказує на те, що він особисто, не як мер, а як приватна людина, бере участь у цих перипетіях. Подейкують, що за цю земельну ділянку заплатили гроші, але не в казну, а в кишеню», - розповіла Юлія Старчак.

«Наше місто йде шляхом колізії, як про це кажуть усі чиновники. Я вважаю, що це не колізія, а намагання знайти «шпарину», яку можна трактувати по-різному, аби скористатись нею і обійти закон», - додала львів’янка.

Більш детальну інформацію ви можете прочитати у цій статті “Для “своїх” закон неписаний: Садовий і його спонсори зводять готель на місці парковки у центрі Львова“.

ІА "Вголос": НОВИНИ