ЛЬВІВ, 27 ГРУДНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Міський голова Львова Андрій Садовий не хоче вкладати гроші у лазню на вул. Тургенєва.

Про це він заявив у коментарі Presstime сьогодні.

“Є пропозиція департаменту економічної політики, яка була проголосована на виконавчому комітеті, про те, що керівник лазні на вул. Тургенєва не відповідає займаній посаді. Замість цього щоб погодитися чи надати свої аргументи, він підбурює людей і приганяє їх сюди, аби вони стояли з барабанами. Я розумію, що гроші в нього є. Але, люди добрі, це комунальне, а не приватне підприємство. Це є власність громади і він повинен звітувати перед нею!”, — сказав Садовий.

“Я розумію, що це улюблена баня багатьох львів’ян, я сам колись ходив у неї, але я не можу вклади гроші в підприємство, якщо не довіряю його керівництву”, — додав міський голова.  

Як повідомляло агентство, сьогодні Комітет захисту лазні на Тургенєва  та «Об'єднання підприємців «Місто «Лева» пікетувало Львівську міську раду.

13 грудня депутат Львівській міській раді від фракції БЮТ Юрій Кардашевський зробив запит до міського голову Львова Андрія Садового з проханням не звільняти директора бані на вул. Тургенєва.

Садовий не погоджується з позицією Кардашевського, наголошуючи на неодноразових претензіях до лазні з боку санепідемстанції.

ІА "Вголос": НОВИНИ