Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» зазначив голова фракції ВО «Свобода» у ЛМР Маркіян Лопачак.

«Якщо міський голова разом зі своєю командою на сьогодні не спроможний вивезти сміття зі Львова, а голова ЛОДА каже, що він може це зробити, в цьому нічого поганого немає, - зазначив він. - Проте я чекаю на ухвалу цього рішення на сесії міської ради 29 червня. Адже Садовий часто заполітизовує ситуацію, оскільки не спроможний вирішити господарські питання. Причому ніяк не може визначитися, чи він політичний діяч, чи мер міста». 

Як додав керівник львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук,  ситуація із вивезенням сміттям, що триває вже понад рік, - це політиканство, «пінг-понг», де державна влада воює з міською владою. «Вони, користуючись бідою у місті, зводять розрахунки. Для мене це приклад абсолютної цинічності обидвох команд. А заручниками цих політичних дій стали виключно львів’яни», - наголосив він.

На його думку, конфлікт не вичерпаний. «Знаючи ці команди, я дуже скептично ставлюсь до будь-яких їхніх домовленостей. Адже підписуючи якісь документи, вони завжди тримають за спиною камінь. І в кого він полетить – незрозуміло», - резюмував Любомир Мельничук.

Нагадаємо, сьогодні, 23 червня, львівський міський голова Андрій Садовий заявив, що погоджується на пропозицію Львівської облдержадміністрації про передання управління твердими побутовими відходами у місті.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ