Про це він розповів під час оперативної наради з працівниками міської ради, на яку вдалося потрапити кореспонденту «Вголосу».

«Як мені відомо, у сесійній залі були озброєні молодики, міліція (поліція – авт.) нічого не зробила. Ці смітники в міську раду теж пронесли через потурання міліції. Я так розумію, на території міста Львів узагалі немає міліції. Щодо муніципалів, то їхньою роботою я теж не задоволений, хто не хоче там працювати, будемо звільняти. А щодо охорони міської ради, то, думаю, буду звертатися до ветеранських організацій», – заявив Садовий. 

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради провалили голосування за ухвалу про висловлення недовіри меру Львова Андрію Садовому.

Як повідомляли, Садовий злякався громади і проігнорував сесію ЛМР щодо Грибовичів. Секретар Львівської міськради Анатолій Забарило повідомляв, що Садовий нібито на зустрічі з владиками.

Відзначимо, що трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми.

Як писав «Вголос», у Львові на сайті Львівської міськради зареєстрували петицію про відставку міського голови Андрія Садового через екологічну катастрофу та трагедію у Грибовичах. Однак модератори Садового заблокували петицію про відставку мера-«господарника».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ