Як зазначив мер Львова Андрій Садовий, у нього є намір та бажання вдосконалити структуру Львівської міської ради.

«Я планую подати вдосконалену структуру на затвердження сесії міської ради, щоб вона могла вступити в дію вже в другому півріччі цього року. Ці зміни будуть носити елемент покращення», - зауважив міський голова.

Зокрема, львівський мер має намір створити управління новітніх технологій.

«Наприклад, ми говоримо, що у Львові активно розвиваються IT – новітні технології. І цьому є економічні підстави. 6 тисяч людей сьогодні працюють в цій сфері і кожен з них генерує приблизно 25 тисяч американських доларів. Загалом в рік це виходить 150 мільйонів доларів. Це достатньо серйозний об’єм коштів. Тобто я би хотів, щоб ми в структурі міської ради мали управління IT», - розповів Андрій Садовий.

Також, на думку міського голови, у структурі міської ради варто створити управління персоналом. Адже в ЛМР є відділ кадрів, але має бути управління персоналом. Окрім того, як вважає мер, потрібно також підняли на вищий рівень роботу з об’єднаннями співвласників.

«Тому, звичайно, такі пропозиції я буду робити. Адже вносити зміни і пропонувати нову структуру – це є виключно прерогатива міського голови», - резюмував Андрій Садовий.

ІА "Вголос": НОВИНИ