Відповідне рішення прийняли сьогодні, 28 липня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Як йдеться у рішенні, проект передбачає розбудову та заміну магістральних теплових мереж, встановлення диспетчеризації та моніторингу на підприємстві, встановлення індивідуальних теплових пунктів та будівництво ТЕЦ на біопаливі. Вартість проекту – 20 млн євро. Тривалість реалізації заходів проекту – приблизно два роки.

«Обсяг та валюта кредиту, який підлягає реструктуризації, двадцять мільйонів євро, або еквівалент національної валюти за офіційним курсом Національного банку України на дату зарахування коштів на рахунок позичальника – Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго». Обсяг коштів кредиту, який підлягає реструктуризації, складається з чотирнадцять мільйонів євро – за рахунок коштів ЄБРР, шість мільйонів євро – за рахунок коштів ЄБРР з Фонду чистих технологій. Термін, на який продовжується кредит з 2017 року: 12 років, з пільговим періодом 2 роки. Схема погашення кредиту – двадцятьма рівними або максимально рівними платежами кожні шість місяців після завершення періоду дії зобов’язань щодо надання коштів», – йдеться у рішенні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ