Про це інформує прес-служба ЛМР.

За словами Садового, до розслідування залучили п’ятьох співробітників СБУ. Під час спілкування його розпитували про учасників форуму та проведені зустрічі.

"Мене питали, хто був серед учасників форуму, я їм розповів, надав їм програму форуму, передав, власне, ту статтю, яка викликала інтерес, розказав про ряд своїх зустрічей, і вони це все записали. Напевно будуть опитувати інших учасників форуму, спікерів", - заявив Садовий.

Також мер повідомив, що 5 грудня, будуть давати свідчення співробітники "Інституту міста", який був співорганізатором форуму.

Як відомо, сьогодні СБУ викликала Садового на допит.

Нагадаємо, учасники російсько-української війни на Донбасі вимагають відставки львівського міського голови Андрія Садового та покарання осіб, причетних до організації Львівського безпекового форуму, де днями стався скандал. На карті окуповані території Донецької та Луганської областей були позначені як «республіки». Мапа була розміщена на екранах безпосередньо під час Форуму.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка висловив публічне обурення щодо позначення на карті України невизнаних народних республік і подав заяву до СБУ.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ