Сьогодні під час засідання сесії Львівської міської ради депутати мали розглянути питання „Про надання в оренду нежитлових приміщень на вул.. Личаківській, 131, вул.. Б. Хмельницького, 11 та цілісного майнового комплексу на вул.. Шептицьких, 45”.

Як розповіла депутат Львівської міської ради, член постійної депутатської комісії з питань культури, промоцій, ЗМІ та туризму Наталя Усач, у приміщеннях, які міський голова хотів віддати в оренду розташовані кінотеатри імені Миколайчука, імені Хмельницького та кінотеатр „Дзвін”.

„Ухвала не проходила розгляд у профільній комісії. Окрім того, на кінотеатр імені Миколайчука є 4 заявки. З іншими приміщеннями також є багато питань” – сказала Наталя Усач.

Депутатка запропонувала перенести розгляд даного питання і відправити ухвалу на доопрацювання, її підтримала фракція БЮТ у Львівській міській раді голосом голови фракції Юрія Гудими і питання було перенесене всупереч риториці Андрія Садового.

Нагадаємо, питання про здачу в оренду цього кінотеатру вже неодноразово з’являлось в порядку денному і кожного разу безрезультатно.

ІА "Вголос": НОВИНИ