Про це він зазначив сьогодні, 26 червня, під час брифінгу, передає кореспондент «Вголосу».  

Зокрема, стосовно інциденту із загиблими і пораненими, що стався вночі 24 червня на околиці Львова, коли  невідомі в масках напали на циганський табір, він уточнив: «Розслідування хто проводить? Пустомитівський райвідділ поліції. Чому? Тому що злочин відбувся на території Пустомитівського району. Де ви у Львові табір поставите? У парку? Люди цього не дадуть зробити».

Також мер Львова додав: «Коли були інші злочини, де вони відбувалися? Вони відбувалися на території Львівської області. Я зараз бачу: пробують так легесенько скерувати стріли у бік міста».

На його думку, щодо ситуації, що склалася, свої функції належним чином не виконує держава.

Нагадаємо, у ніч на 24 червня у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих у масках напала на циганський табір. Через напад одна особа загинула, ще четверо травмовані.

Патрульна поліція Львівської області затримала сімох осіб, причетних до нападу на ромів у Львові. Передбачається, що всі вони є членами організації неонацистів «Твереза і зла молодь».

Згодом стало відомо, що за причетність до нападу затримали 10 школярів – п'ятьох учнів школи №83, чотирьох учнів школи №36 та одного учня школи №34.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ