Про це Аронець пише у своєму Facebook.

Громадський діяч наголошує, що Польща починає втручатися у справи нашої держави так само, як Росія провадить агресію на Сході:

«Нате ножа в спину від нібито адвоката України в ЄС, від Польщі. Пиха ляхів переходить всі межі, а втручання у внутрішні справи України вже нічим не відрізняються від таких же втручань з боку московитів. Вважаю, що вже давно на законодавчому рівні треба ставити питання про геноцид українців з боку Речі Посполитої та анексію українських територій у 20 столітті.

Бандера, Шухевич та Коновалець це співтворці сьогоднішньої України, тому йти в Європу без них, означає зрадити Україну. А цього не буде ніколи. Нікому це не позволимо. І відповідати будуть поляки за їх злочини проти українців, які тоді не мали ні власної держави, ні можливості захиститись від терору з боку Польщі. І тільки завдяки Бандері і Шухевичу українці взагалі продовжують існувати», - наголошує Аронець.

 

Як уже писав Вголос, в інтерв'ю одному із польських видань глава МЗС РП Вітольд Ващиковський вкотре заявив, що Україну зі Степаном Бандерою до Євросоюзу не пустять.

У відповідь на це письменниця Лариса Ніцой заявила, що українській владі давно пора припинити втиратися від плювків з боку західного сусіда.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ