Про це Богдан Чолій пише у своєму Facebook.

«Власниця приміщення (напевне, це вона і є), така собі Округина Людмила Борисовна, нащадок «визволетів» з Московії, заявила, що винен у всьому я, бо їй не сподобався голос чи тон, яким я робив замовлення. Голос мій не претендує на ніжність чи співучість, але то ніякого відношення до процесу замовлення не має», - зазначає чоловік.

Богдан пригадав, що декілька місяців тому заходив туди з вимогою не виспівувати російський шансон, бо його було чути аж на вулицю:

«Ось і тоді мій голос справив на Округіну таке враження».

Нині ж власниця заявила, що більше російська музика там не звучатиме.

«Ця ситуація - це насправді маленький зріз тієї проблеми, яка є у Львові, у тому толерантному Львові, заваленому сміттям і заселеним тим ж «сміттям», яке заселило файні готові квартири міста після ІІ світової війни. Сьогодні вони, пани, дорогі квартири в центрі претворюють на кафе і бари, і насаджують свій руській мір безвольним і безпринципним виплодкам совка, малоросам! Бо українці мають гідність, і пам'ятають щодня, що сьогодні, як і останні сотні років, у нас триває війна з Московією, триває культурна окупація!

Тому прошу бути принциповими українцями, інакше завтра вам нащадки визволителів вилізуть на голову і скажуть, що так має бути. Плюс - велика кількість переселенців зі Сходу, плюс родини бойовиків «ЛДПР», які тут скупили кваритри і чекають свого часу», - додав Чолій.

Як уже писав «Вголос», у кафе «Марево» на вулиці Дорошенка у Львові клієнтові, який попросив вимкнути москальську музику, влаштували скандал.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ