Про це вони заявили сьогодні, 21 червня, передає кореспондент «Вголосу».

З сесійної трибуни Львівської міськради дії партії «Самопоміч» засудили керівники ВО «Свобода» Маркіян Лопачак, «Громадянської позиції» Юрій Кужелюк та «Української галицької партії» Тарас Чолій.

«Те, що зараз відбувається у сесійній залі, – це політичний онанізм, цим займається партія Садового у Львові. Андрій Садовий постійно прогулює сесійні засідання. Усі звернення депутатів йдуть у повітря. Зараз почалася передвиборча кампанія і Садовий поїхав у турне за кордон. Його ж партія замість роботи шукає відмазки. Почалася брудна передвиборча кампанія, партія Садового начхала на проблеми міста», – сказав Маркіян Лопачак.

Керівник «Громадянської позиції» Юрій Кужелюк заявив, що у Львівській міській ради одна партія шантажує всіх інших.

«Вчора під час колегії «Самопоміч» не висувала жодних претензій. Це шантаж», – сказав Кужелюк.

Лідер «Української галицької партії» Тарас Чолій ситуацію у Львівській міській раді назвав «цирком».

«Самопоміч» організувала дешевий цирк, втікши від відповідальності. Ця фракція, яка пішла, може і не вертатися», – наголосив Чолій.

Відтак сесія Львівської міської ради триває без партії Садового. 

Як писав «Вголос», фракція «Самопомочі» у Львівській міській раді сьогодні, 21 червня, покинула сесійне засідання, заявивши, що депутат від ВО «Свобода» Андрій Карбовник образив їхню партію словом, що означає «сексуальне відхилення».

Депутат Андрій Карбовник у коментарі «Вголосу» сказав, що здивований поведінкою членів партії Садового та, якщо він їх образив, готовий вибачитися.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ