Про це росіянка сказала в інтерв'ю проекту «The Люди», яке виклали на YouTube.

«Я дуже шкодую, мені сумно і прикро, що все так вийшло, що я не виправдала надій людей, які мене підтримували. Хочу щиро попросити вибачення. Повірте, я не спеціально це зробила. На жаль, не одна я вплинула на результат», – зазначила Самойлова.

Артистка повідомила, що сукню для виступу їй довелося готувати самій, за власні кошти. Окрім того, стало відомо, що «Перший канал» мав купити для Самойлової спеціальний інвалідний візок, але відмовився це зробити. При цьому співачка наголосила, що не хоче лізти до когось в кишеню, і що нікого, крім себе, не звинувачує в провалі на Євробаченні.

«Якби я добре заспівала, ми би пройшли до фіналу, але знову ж таки, я не змогла би високо піднятися», – розповіла Самойлова.

Дівчина додала, що її номер готували «хаптурники», які не поставились до його підготовки належним чином. Росіянка розповіла, що відрепетирувати конкурсний виступ до «Євробачення-2018» змогла тільки один раз, оскільки вибити більше репетицій їй не вдалося.

Нагадаємо, раніше у РФ заявили, що Юлія Самойлова могла б продемонструвати вищий результат минулого року на конкурсі в Києві, якби Україна не заборонила їй в'їзд після виступів в окупованому Криму.

Мама Самойлової розповіла, що її дочка не пройшла навіть у фінал через те, що була зломлена ще до виступу.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ