Адвокатом народного депутата Надії Савченко став Олександр Шадрін, який захищав екс-мера Слов'янська Нелю Штепу та антимайданівця Ігоря Кромського, відомого під прізвиськом «Топаз». Про це глава СБУ Василь Грицак заявив на брифінгу 12 травня під час робочого візиту до Черкас, передає 112 Україна.

«Надія Савченко змінила собі адвокатів і взяла Олександра Шадріна. Чим цікава ця особистість. Він захищав мера Слов’янська Нелю Штепу, а також «Топаза». Я не знаю, як коментувати це, але я хотів вам це повідомити», – сказав Грицак.

Нагадаємо, адвокати Олег Соловей та Дмитро Бугай пішли від Надії Савченко через некоректну поведінку і позицію її сестри Віри, яка втручалась у робочі відносини захисників і підзахисної.

Як писав «Вголос», у понеділок, 14 травня, суд розгляне клопотання про продовження запобіжного заходу для Савченко у вигляді тримання під вартою.

Також Генеральна прокуратура повідомила, що знає прізвища та посади командирів з Росії, які надали Надії Савченко зброю для запланованого теракту у центрі Києва.

ІА "Вголос": НОВИНИ