Про це вона написала в соціальній мережі Facebook.

«Генеральний прокурор Луценко порушив принцип презумпції невинності стосовно мене та присягу прокурора, у якій обіцяв неухильно дотримуватися Конституції та законів України, захищати права і свободи людини і громадянина, інтереси суспільства та держави», - написала вона.

З її слів, також вона звернулася у кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів із проханням притягнути Луценка до дисциплінарної відповідальності.

Як уже повідомлялося, Генеральний прокурор України Юрій Луценко підготував подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Під час засідання ВРУ Луценко заявив, що Савченко хотіла підірвати Верховну Раду та розстріляти нардепів.

Також під стінами СБУ Савченко заявила, що протягом трьох днів перебувала в Європі і щойно повернулася до України. Там вона мала багато зустрічей із європейськими політиками і могла мати ще більше, «якби не завадили події в Україні». 

До всього, нардеп закликала українців до військового перевороту.

Раніше СБУ викликала Савченко на допит у справі щодо затриманого керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана.

ІА "Вголос": НОВИНИ