Про це в кулуарах Верховної Ради заявив член фракції «Народний фронт», радник глави МВС Антон Геращенко, передає «Інтерфакс-Україна».

«Я думаю, що у генерального прокурора достатньо підстав для того, щоб звинувачувати Савченко. Не виключаю, що слідом за Бакуліним ми побачимо пропозицію про зняття депутатської недоторканності з неї... Її підозрюють у співучасті, в організації та підготовці державного перевороту», – розповів він.

За словами Геращенка, Савченко їздила по військових частинах, де займалася «агітацією і підривною діяльністю».

Депутат від Народного фронту також вважає, що « кремлівські ЗМІ разом з російськими спецслужбами навмисно розкрутили пані Савченко, коли вона сиділа у тюрмі у Росії».

«Тільки на процесі Савченко російський суд дозволяв присутність всіх медіа. Світові, українські, західні з неї зробили інформаційну бомбу, розкрутили і кинули в наш інформаційний простір», – заявив радник Авакова.

Як писав «Вголос», сьогодні, 15 березня, під стінами СБУ Савченко заявила, що протягом трьох днів перебувала в Європі – і щойно повернулася до України. Савченко заявила, що мала багато зустрічей із європейськими політиками і могла мати ще більше, «якби не завадили події в Україні».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ