Парламентарка розповіла, що хлопці почувають себе досить добре, а ставлення до них з боку загарбників - нормальне. Полоненим, за словами Савченко, одну годину на добу дозволяють гуляти надворі, також там є можливість перегляду кількох українських телеканалів.

Як уже писав Вголос, Надія Савченко поїхала до терористів «ДНР», безперечно знаючи, що ватажки бойовиків не вирішують питання, які стосуються військовополонених. «Ніякого відношення Савченко до домовленостей, які були досягнуті на найвищому рівні, не має. Тому її поїздка зайвий раз підтверджує, що вона політик, який піариться на крові наших військовополонених», - зазначив координатор центру звільнення заручників.

Нагадаємо, радник міністра МВС повідомив, що у разі, якщо Савченко справді закликала захисників до перевороту, їй можна буде оголосити про підозру у держзраді.

Як відомо, народний депутат Надія Савченко на цьому тижні перебувала біля ДАПу, де підбурювала українських військових полишити свої позиції та йти захоплювати владу у КиєвіПро це під час засідання Ради розповіла нардеп від БПП Тетяна Ричкова.

Вчора ж бойовики повідомили, що Савченко приїхала до «ДНР». Згодом стало відомо, що льотчиця повезла полоненим посилки від їхніх рідних.

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ