Про це нардеп від ВО «Свобода» Олег Осуховський.

Окрім того, цей депутат хотів організувати антиукраїнську провокацію в Європарламенті.

«Сьогодні у Брюсселі відбулася спроба антиукраїнської провокації, до якої був причетний депутат Європарламенту від Чехії Мілослав Рансдорф.
Разом з колегами з українського парламенту ми прибули до Брюсселю в рамках зустрічі групи дружби «Україна – ЄС», яка об’єднує депутатів європейського та українського парламентів», - написав він у своєму «Facebook».

«І з’ясувалося, що тут організував «дискусію» Мілослав Рансдорф, відомий тим, що недавно незаконно здійснив візит до окупованого Криму. На організованій ним зустрічі були присутні представники «Опозиційного блоку». Ми застали виступ такого собі Дмітрія Перліна, який видавав себе за українського експерта, хоча в його візитці зазначені російські телефони. Говорив про те, що конституційна реформа в Україні неправильна, що, мовляв, не залучаються до переговорів представники так званих ЛНР та ДНР, а також русинів. Почуте обурило мене й українських колег, і ми вголос заявили, що тут відбувається провокація. Я сказав, що за цю провокацію несе відповідальність особисто Мілослав Рансдорф, який привів сюди людей, що підтримують терористів», - наголосив Олег Осуховський.

«Я публічно звертаюся до МЗС, СБУ та Державної прикордонної служби, а після повернення до Києва звернуся із депутатським запитом офіційно, аби вони з’ясували, на яких підставах депутат Європарламенту Мілослав Рансдорф перебував у незаконно анексованому Криму. Вважаю, що Україна має визнати цього провокатора персоною нон грата», - додав депутат.

 

 

Сьогодні у Брюсселі відбулася спроба антиукраїнської провокації, до якої був причетний депутат Європарламенту від Чехії ...

Posted by Осуховський Олег on Tuesday, 23 June 2015

 

ІА "Вголос": НОВИНИ