Про це в інтерв'ю «Вголосу» заявив екс-нардеп, журналіст Ігор Мірошниченко, коментуючи заяву ведучих телеканалу «Інтер» про перейменування вулиць в Україні «іменами фашистських злочинців».

«Зрозуміло, що для росіян українські герої є фашистами, бо вони боролися за українську державу, яку в принципі заперечує Москва. Тому нічого нового від «Інтера» ми не почули. Вони системно впроваджують московську пропаганду в українському інформаційному просторі, який не дає ніякої протидії. Назвати цих людей журналістами язик взагалі не повертається. Дехто їх виправдовував, мовляв, вони підлаштовуються під політику каналу. Але це не має жодного стосунку до свободи слова і журналістики. Це має стосунок до проституції, колаборанства і продажності. Служба безпеки мала би займатися людьми, які особисто реалізують московські сценарії пропаганди, і самим цим ресурсом. А разом з тим СБУ мала б зайнятися Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення, яка займається бездіяльністю. У цьому випадку – злочинною бездіяльністю, бо вже чотири роки на території України діє ресурс, кінцевими бенефіціарами якого є москалі. Україна вже давно мала знищити його шляхом ліквідування ліцензії і націоналізації всього майна», – зазначив Мірошниченко.

Більше на цю тему читайте у публікації: «Кремль шукає в Україні фашистів, ховаючи правду про мільйон росіян, які присягали Гітлеру».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ