[media=141272,141273,141274] 

Про це інформує прес-служба Управління СБУ у Львівській області.

«Посадовці хотіли отримати від підприємця 10 тисяч гривень за здачу йому приміщення в оренду для проведення культурно-масового заходу без укладання договору. Тобто гроші за оренду мали піти їм у кишеню, а не до бюджету громади Львова», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Повідомляють, що оперативники СБУ затримали хабарників на робочому місці під час одержання усієї суми неправомірної вигоди. Викриття зловмисників відбувалося спільно зі слідчими поліції та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішують питання повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Йдеться про Олександра Агашкова, директора комунального підприємства Львівської міської ради «Культурно-мистецький центр «Супутник», та його заступника Михайла Севрука.

Раніше заступник Львівського міського голови Андрій Москаленко повідомив, що співробітники СБУ прибули до мистецького центрк «Супутник», де провели обшук. 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ