Про це Луценко написала у Facebook. 

«Ця новорічна відпустка була особливою для нашої сім'ї. Ми всі працюємо, наші з чоловіком робочі графіки часто передбачають роботу до півночі та пізніше. За таких умов сімейні вечори з дітьми та рідними – це розкіш, а можливість провести час всім разом – безцінна».

Також, каже дружина генпрокурора, зважаючи на те, що «журналісти пишуть про витрати на відпочинок, вважаю за необхідне поінформувати, на що іще витрачаю власні кошти»:

у 2017 році була оплачена допомога інвалідам-спінальникам у Львові, обладнання для школи в Пісочині Харківської області, операція на серці мами бійця АТО, лікування жінки з Широкине, допомога (ремонт, обладнання, транспорт, техніка, продукти, інше) 72-й бригаді ЗСУ, навчання в Українському католицькому університеті дівчинці зі Львівської області, подарунки дітям, які лікуються в Охматдиті та Інституті раку, допомога Харківському дитячому будинку, концерт для дітей на 8 березня в Києві, оренда приміщення в Українському домі для аукціону по збору коштів для бійців АТО та інше.

Як уже повідомлялося, Генеральний прокурор України Юрій Луценко напередодні Нового року відпочив із родиною на Сейшельських островах у Індійському океані. За інформацією журналістів, там родина глави ГПУ орендувала три вілли.

Разом з тим, журналісти «Схем» повідомляли, що відпочинок генпрокурора коштував щонайменше 52 тисячі євро.

Нагадаємо, новорічні канікули Президент Порошенко провів на Мальдівах, заплативши за відпочинок майже 500 тисяч доларів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ