[media=144928,144929,144930,144931] 

У Парижі, столиці Франції, почав працювати перший в країні бордель з секс-ляльками замість повій. Гостям закладу пропонують на вибір чотири силіконові моделі у звабливому одязі. Всі ляльки мають різний колір волосся та «фігуру».

Про це повідомляє ТСН із посиланням на the Sun.

Клієнти можуть усамітнитись з реалістичними «обраницями» в окремих кімнатах, прикрашених зображеннями інших «повій». Власники обіцяють, що це буде новий, унікальний досвід для відвідувачів.

Це вже не перший подібний заклад Європи. Раніше публічний дім з ляльками відкрили у Великій Британії. Власники пропонували спочатку спробувати секс з гумовою моделлю, перш ніж її купляти.

Ще один бордель з ляльками відкрили в Амстердамі на минулому тижні. Його співзасновником став власник скандального голландського шоу Shoot and Swallow. Зайнятись сексом з силіконовою моделлю тут коштує 37 доларів.

«Вчені стверджують, що через 30 років займатись сексом з роботом буде нормальним», – говорить представник шоу. «В цьому експерименті ми хочемо визначити, як люди ставляться зараз до статевого акту з лялькою».

Раніше «Вголос» писав, що мешканка Німеччини Евелін Шварц відкрила в місті Дортмунд заклад Bordoll. Бордель видає відвідувачам секс-ляльки у тимчасове користування з погодинною оплатою.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ