Інцидент стався ще в 2001 році. Чутки про це ходили по Голлівуду всі ці роки, повідомляє «Сегодня».

Як повідомляється, молоді люди познайомилися на курсах в Університеті Джорджа Вашингтона і зустрічалися якийсь час.

Колишня дівчина ТіДжея, яка побажала залишитися неназваною, згадує про два випадки сексуального насильства. У першому вона не дуже впевнена, бо була п'яна. Вона пригадує,  що спочатку «вони дуріли», але потім він «жорстко тряс її» і начебто вдарив кулаком. На ранок у неї була розбита губа і хитався зуб. Сам ТіДжей сказав їй, що вона просто впала через сп'яніння.

Другий інцидент був жорсткішим. Він вдерся у її кімнату в будинку, який дівчина орендувала з іншими хлопцями. В процесі сексуальних ігор він почав душити її так, що вона навіть не могла нічого сказати. Вона постаралася видати якісь звуки, щоб сусіди прийшли на допомогу. Але коли вони постукали в двері і запитали, чи все в порядку, дівчина відповіла: «Начебто нормально, поговоримо вранці». Далі, за її словами, він повалив її на ліжко і «зробив анальне проникнення», але після її відмови не став продовжувати. Трохи пізніше, коли вона втратила пильність, він знову скоїв це, але вже пивною пляшкою. Весь інцидент дівчина нібито пам'ятає «кристально чисто», оскільки випила зовсім трохи.

Багато представників шоу-бізнесу, які спілкувалися з ТіДжеем стверджують, що чули про те, як він розповідав, як «вмазав одній дівчині в коледжі».

Сам ТіДжей стверджує що дівчина розігрує з себе жертву і просто користується тим, що секс-звинувачення нині в тренді.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ