[media=146820,146821,146822] 

Нідерландську 19-річну модель Івану Сміт знайшли мертвою в Куала-Лумпурі після того, як вона впала з висоти 14 поверхів під час «наркотичної свінгерської вечірки».

Про це пише ТСН із посиланням на news.com.au.

Дівчина мала успішну кар'єру в Малайзії, куди переїхала 5 років тому та жила з дідом Фредріком.

За інформацією сім'ї Сміт, дівчина прийшла до квартири на 20 поверсі із «багатим американським торговцем криптовалютою» та його дружиною із Казахстану о 5 ранку. Кілька годин потому оголене тіло Івани знайшли на балконі шостого поверху, куди вона нібито впала.

 

I am so totally, completely , overwhelming, eye poppingly , life changingly , spectacularly, passionately, deliciously in love with you . @lukaskramer_

Публикация от Ivana Smit (@ivana_smit)

У поліції заявили, що в смерті не було кримінальних елементів, але спустошений батько дівчини, а також її мати та брат прибули до країни і звернулися до Інтерполу з проханням провести розслідування. Також у сім'ї зазначають, що сусіди чули суперечки та крики перед трагедією.

В організмі Івани та пари, з якою вона відпочивала, знайшли алкоголь та екстазі. Також у родині померлої зазначили, що пара свінгерів із США брала до себе до квартири молодих моделей та влаштовувала секс-вечірки з ними. Водночас родичі переконані, що такі вечірки – не в стилі Івани. І стверджують, що поліція не перевіряла телефон моделі, а також не надає їм фото з місця загибелі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ