Про це повідомляє Інтерфакс

«Я думаю, що наша група домовилася про підхід», – зазначив сенатор-республіканець від штату Мен Сьюзан Коллінз.

У свою чергу її колега від штату Південна Кароліна Ліндсі Грем повідомив журналістам, що обговорювана сенаторами угода з імміграції стосуватиметься двох питань – нелегальних іммігрантів та безпеки кордонів.

Сенатор-республіканець від штату Арізона Джефф Флейк у свою чергу заявив, що рішення двопартійної групи буде опубліковано в середу.

Напередодні президент США Дональд Трамп заявив про старт дебатів у Сенаті щодо майбутнього програми DACA (Відстрочені заходи стосовно дітей-іммігрантів), яка викликала серйозні розбіжності між представниками Республіканської і Демократичної партій.

«Переговори щодо DACA почалися. Республіканці хочуть укласти угоду, і демократи стверджують, що хочуть її укласти. Було б чудово, якби ми через стільки років вирішили б пазл DACA», – написав Д.Трамп у своєму «Твіттері».

Раніше повідомлялося, що американські сенатори обговорять майбутнє іммігрантів, що потрапили в США незаконно в ранньому дитинстві, а також більш широкий спектр реформ, які можуть змінити порядок прийняття іммігрантів у США.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ